Put od lashmakera do lashmastera

Želiš postati dio lash svijeta ?

Želiš postati vrsna lashmakerica, ili tek produbiti svoje znanje o ugradnji ekstenzija trepavica ? Studio Be a diva ispunit će sve tvoje želje ! 

Svladavanje tehnike počinje baznom edukacijom, klasičnom ugradnjom ekstenzija trepavica 1:1. To je Vaš prvi i obavezan korak pri ulasku u svijet ekstenzija trepavica koji uključuje upoznavanje s proizvodima, pravilno držanje pinceta, ekstenzije trepavica kako i zašto, probleme i alergije , vrstu i oblike ekstenzija, te način aplikacije. Uz teoriju tehnika se svladava na modelu.

Klasična tehnika podloga je za daljnje učenje. Nakon svladane tehnike 1:1, ektenzije postaju gusće s izraženijom dimenzijom. Ruski volumen nadogradnja je znanja i vještine učenja razlicitih tehnika izrada pramenova, slaganje po redovima (layering), mapping, upoznavanje različitih style-inga prilagođenih za svako oko. 

Isto tako osim u teoriji i na modelu tehnika se svladava i vježbom bez modela. Za iskusne lashmakere krajnji i najzahtjevniji stupanj edukacije je svladavanje tehnike megavolumena i napredni tečaj Russian volumena. Osim tehnike kreiranja pramenova s najtanjim ekstenzijama i do 16 d volumena tj. mega efekta, uči se  postavljanje ekstenzija po redovima, napredni layering. Prilika je to za ući u svijet tehnike lashmastera kod kojeg se polazi edukacija. Zlatni su to i iskusni savjeti koji se višestruko primjenjuju u radu. 

 Alnea Božić Lashmaster edukator ❤️

Alnea Božić – Lashmaster – edukator sa brojnim svjetskim diplomama u svom specijaliziranom Studio be a diva – DIVA LASH & BROW BAR održava edukacije i tečajeve za ugradnju ekstenzija trepavica s izdavanjem certifikata. Alnea Božić je svoje stručno znanje i iskustvo stekla na slijedećim akademijama:

2012. “Individual Eyelash Extensions” The Eyelash Emporium , Valentina Benčić
2015. “Russian volume” Imperial Lashes&Brows , Eye Designer Academy by Olga Sharipova
2016. “Master Luxury Volume” Unique, patented tehnology of volume eyelash extensions. Luxury Lashes by Nataliya Morozova ,
2016.”Perfect line effects” Lash-to-Lash Tatiana Terentyeva, Luxury Lashes Nataliya Morozova 2017.”Russian Volume” , Starlash Academy by Agnieszka Kwiatkowska
2017.”3 D, Hollywood, Russian volume” Megavolume, Apostol Ludmila
2017. “Philashes”, “Phiacademy”, Russian volume, PhiLashes Master Luisa Bassler
2018.”Advanced volume up to 16D” Polina Glebanova academy

Edukacije koje Alnea Božić, lashmster – edukator održava jesu:

Basic Classic method 1:1

Klasična metoda 1:1 ili Basic edukacija je vaš prvi i obavezan korak u svijet ekstenzija trepavica.

Tečaj se sastoji od 3 dijela:
• teorijski dio
• vježba na lutkama
• rad na modelu
Trajanje tečaja je 2 dana, potrebno je imati modela ( u slucaju da nemate, studio Be a Diva osigurava modela) . Svaka polaznica dobiva skriptu sa detaljnim uputama te se nudi mogućnost odabira start paketa.

Basic Russian volume
Basic Russian volume nastavak je edukacije nakon savladanog osnovnog tečaja. Nakon savladane klasične tehnike, nakon što vam aplikacija 1:1 vise ne prestavlja nikakav problem, spremni ste za tečaj ruskog volumena (Hd volumen, XD volumen, 3D, 6D… samo su neki od naziva za posebnu tehniku izrade volumskih trepavica.

Tečaj se sastoji od 3 dijela:
• teorijski dio
• vježba na lutkama
• rad na modelu Trajanje tečaja je 2 dana, potrebno je imati modela ( u sluČaju da nemate, studio Be a Diva osigurava modela).

Advanced Russian volume – „Speed tehnique“ by Alnea Božić

One – to – one individual course