Studio Be A Diva

Studio Be a diva je usko specijalizirani salon za ugradnju ekstenzija trepavica i startup akademija koja osim edukacije i osposobljavanja za samostalni rad od sada pruža i potporu pri otvaranju vlastitog poduzeća . Krasi ga ugodan ambijent i atmosfera. Klijentice se prilikom ugradnje mogu opustiti i tako doživjeti jedno potpuno novo iskustvo. 

Trepavice

Guste i duge trepavice opsesija su svih žena. Kako bi postigle izgled trepavica kakav želite posjetite Studio Be A Diva

Edukacije

Postani dio lash svijeta, vrsna lashmakerica ili produbi svoje znanje o ugradnji ekstenzija trepavica

O nama

Naša priča, uspjeh i znanje koje dijelimo dalje. Saznajte više o našem iskustvu i certifikatima koje posjedujemo.

Studio Be a Diva

STARTUP AKADEMIJA

Start Up Akademija je prilagođena individualnim polaznicima, poslodavcima i djelatnicima koji bi htjeli ući u svijet trepavica.

Alnea Božić, Lashmaster – edukator, vlasnica je profesionalnog Studia Be a diva. Alnea Božić, oživjela je trend ugradnje ekstenzija trepavica i postavila nove, visoke standarde.
Uslugu edukacije nudi postojećim i novim poduzetnicama te kao vješta i uspješna poduzetnica često sudjeluje i na inspirativnim kongresima kao motivacijski govornik.
Kroz dugogodišnje iskustvo kao poslodavac i mentor svojim djelatnicima odlučila je pokrenuti startup akademiju koja je prilagođena individualnim polaznicima, poslodavcima i djelatnicima koji bi htjeli uči u svijet trepavica.